Curs AMAzing Life Coaching Certification

Fii specialist în activitatea de coaching acreditat ANC

AMAzing Life Coaching Certification

Cursul AMAzing Life Coaching Certification este un proces inovator prin care te formezi ca Specialist în activitatea de coaching ccreditat ANC (APIS). Cunoscut drept Coaching.THE Next Generation în primii 7 ani de certificări ale Coachilor care au devenit deja stelari pe harta coachingului național și internațional, programul este acum susținut integral online, îți oferă posibilitatea de a participa cu maxim de confort și eficiență, cu investiție minimă de timp, energie și bani pentru valoarea imensă pe care o primești.

Devii Life Coach certificat în 9 luni, prin dezvoltare personală și profesională catalizate de experți valoroși. Astfel, poți contribui cu încredere și profesionalism celor care vor beneficia de serviciile tale de Specialist în activitatea de coaching, acreditat ANC (APIS).

Pe parcursul formării obții acele tehnici și instrumente de coaching care te ajută să ai mult mai multă ușurință în comunicare și să îi poți ajuta pe ceilalți să își obțină răspunsurile pe care le caută, fără să fii expert în domeniul lor.

Ca Mentori, Coachi și Formatori, împărtășim cu tine pe deplin cunoașterea, experiența și instrumentele pe care le folosim în cariera și business-ul nostru.

Pe toată durata acestui curs de acreditare în coaching te învățăm tehnicile noastre de coaching pentru un nivel din ce în ce mai înalt de specializare în ceea ce te interesează pe tine să dezvolți: competențele, abordările, rezultatele, imaginea, notorietatea, business-ul tău în coaching. Ca rezultat, poți și tu deveni parte a Casei noastre de Coachi AMAzing. Îndrăznește!

Valorile AMA Leadership Academy

Beneficiile tale

AMA Leadership Academy Certificat ANC APIS

Certificatul ANC (APIS)

Te recunoaște ca Specialist în Activitatea de Coaching conform codului COR 242412. Ai dreptul legal de a practica această meserie în România.
AMA Leadership Academy formare

Acces la alte ocupatii

În aceeași grupă de bază sunt ocupațiile: consilier de dezvoltare personală, consilier vocațional, specialist în formare și formator. Ai acces la toate.
AMA Leadership Academy rezultate

Rezultate clare

Pentru tine și clienții tăi. În viața, activitatea ta și ale celor cu care interacționezi. Primești coaching și mentoring. Te antrenezi și te dezvolți permanent.
AMA Leadership Academy comunitate

Comunitatea coach-ilor profesioniști

Statut. Recunoaștere. Modele. Conferințe profesionale. Învățare continuă. Carieră internațională. Impact global.
AMA Leadership Academy business la alt nivel

Business la următorul nivel

Ai un nou plan de dezvoltare personală, profesională și antreprenoriala. Plus o echipă care te susține să le îndeplinești. Cu inspirație și bucurie.
AMA Leadership Academy contributie

Oportunitatea de a contribui

Poți fi voluntar în proiecte de coaching care aduc inovație în educație. Creștem împreună noi generații. Cu iubire, răbdare și dăruire.
AMA Leadership Academy - programul de formare

Programul de formare

AMAzing Life Coaching Certification este:

ore de formare organizate în
0
ore de coaching individual
0
ore de studiu individual
0

Module de studiu și practică în coaching

1. Coachul - de la om bun la bun profesionist

Te invităm într-o călătorie interioară: te redescoperi, experimentezi noi feluri de a fi și pornești la drum cu noi perspective despre ce ar putea să însemne pentru tine a fi profesionist în coaching.
Primii pași tatonează fundamentele, explorează etica și te familiarizează cu standardele profesionale în coaching-ul personal și organizațional.
Pe măsură ce înaintezi, îți faci noi prieteni cu care creezi parteneriate de învațare. Ei sunt primii care te vor ajuta să devii cine îți propui acum.
Creionăm împreună primele contururi ale noului coach care te inspiră să devii.

2. Clientul si parteneriatul in coaching

Comunicarea în relația de coaching îi dăruiește celuilalt spațiul în care să se simtă sprijinit, acceptat, în siguranță, încurajat, validat. Atitudinea ta schimbă totul.
De aceea, în cel de-al doilea modul al programului nostru, creăm un nou context pentru comunicare și exersăm tehnici care permit construirea unei relații de coaching bazate pe autenticitate, respect de sine, încredere în capacitatea clientului de a-și depăși provocările și încredere în tine, ca însoțitor în propria lui călătorie.

3. Procesul de coaching - de la obiective la rezultate

Practica duce la măiestrie. Iar în modulul 3 expandăm cunoașterea de până acum cu instrumente, tehnici și metode noi, pentru un proces de coaching eficient, plăcut, memorabil.

4. Contractarea în coaching - serviciile de excelenta

Cum poti să cresti: valoarea activității tale de coaching, rezultatele clienților tăi și imaginea comunității profesionale din care faci parte?
Răspunsurile le construim împreună în modulul 4, trecând prin tematici precum evaluarea performanței, marketing-ul și vânzarea serviciilor de coaching, acorduri și management-ul afacerii tale.

5. Coachingul - misiune, cariera, business

Modulul 5 este dedicat unui Rezidențial inovator. Acum ai ocazia să te re-creezi.
Te identifici prin branding personal, te poziționezi prin diferențiere, îți planifici propriul sistem de promovare.
Împreună ne asigurăm că valorile și mesajul tău sunt aliniate și imaginea te reflectă cu generozitate. Primești recunoaștere și deschizi o nouă cale către următorul tău nivel de prosperitate.

Sesiuni de antrenament în coaching

Structura sesiuni AMA Leadership Academy
1. Sesiuni de practică

Vezi, simți, asculți. Te joci, experimentezi, comunici. Instrumentele sunt aceleași pentru toți. Prezența ta este unică.
Modul în care aplici ceea ce ai învățat este reflectat de rezultatele tale și ale clienților tăi.
Fiecare antrenament te dezvoltă, fiecare provocare este o nouă oportunitate de antrenament. Primești coaching pe ceea ce îți dorești să îmbunătățești în viața și activitatea ta personală.
Devii una dintre cele mai importante persoane în viața altcuiva. Aici este începutul autocunoașterii și conexiunii cu reala ta valoare. Așa cum se reflectă în ochii celuilalt.

2. Sesiuni de supervizare

Te ascultăm și te antrenăm. Pe măsură ce simți că evoluezi, câștigi tot mai multă încredere în stilul tău de a profesa coaching-ul.
Echipa ta este formată acum din toți participanții. Toți pentru fiecare și fiecare pentru toți. Primești feed-back și feed-forward, te autoanalizezi și te perfecționezi.
Primești aprecierea celor cărora le dăruiești timpul, energia și cunoașterea ta. Îți creezi o viziune din ce în ce mai mare despre posibilitățile care te așteaptă să le împlinești.

3. Sesiuni de mentorat

După ce aplici instrumentele și metodele de coaching învățate în program în sesiunile individuale cu mentorii, primești feed-back și feed-forward menite să te ajute să îți desăvârșești tehnica și să îți asumi un plan de îmbunătățire care ți se potrivește.
Iar în sesiunile de grup, dezbatem studii de caz și situațiile reale din practica voastră individuală. Astfel descoperi cum poți evita situații dificile, cum poți trece peste provocări profesionale și cum poți deveni din ce în ce mai bun.

Calendarul programului este conceput în așa fel încât: sa ofere o structură puternică pentru dezvoltarea personală și profesională, să fie îndeajuns de intens încât să te simți conectat și în antrenament continuu dar și să lase timp suficient pentru odihnă, sărbători oficiale și studiu individual. Toate datele următorului program vor fi agreate cu grupul de noi participanți. Iar tu, poți fi unul dintre ei. Îndrăznește!

Vrei si tu sa fii life coach acreditat ?

Ești absolvent de studii superioare (cu orice specializare) și vrei sa fii coach?
Coaching-ul este un domeniu în permanentă dezvoltare și are nevoie de cât de mulți oameni buni, pasionați, profesioniști, îndrăzneți și inovatori.
Ești pasionat/ă de dezvoltare personală și îți dorești o noua carieră, care să îți ofere satisfacția de a aduce o contribuție la viața altcuiva?
Poți să te specializezi în coaching individual sau de echipă, poți obține recunoaștere la nivel internațional și te poți alătura unei comunități de profesioniști care practică în mediul privat, în mediul corporate și în zona de voluntariat.
Ești profesionist/ă într-un domeniu în care lucrezi direct cu oameni și vrei să îi ajuți să aibă o mai mare performanță/rezultate de creștere calitativă și cantitativă în proiectele pe care le derulați? Sau, pur și simplu, vrei să te bucuri mai mult în timpul în care muncești împreuna cu echipa ta?
Le poți obține pe toate folosind abilitățile, tehnicile și metodele de coaching.
Ești deja absolvent/ă a unui/unor program/e de formare/antrenament în domeniu, dorești să practici meseria de coach în România?
Numai acreditarea ANC îți oferă acest drept legal. Și o poți obține dacă ești dispus/ă să aloci timp, energie, suflet pentru un program pe care să îl faci temeinic, cu prezentă minim 90% și cu implicare 100%.
Vrei să îți crești business-ul de coaching?
Te-ar ajuta mai multe noțiuni de marketing, business management și promovare sau un plan personal de dezvoltare, respectiv un plan de comunicare a afacerii tale și suportul profesioniștilor cu care alegi să faci echipă.
Ai specializări în tipuri diferite de coaching?
Vino să experimentezi abordările, metodele și tehnicile din modelul Îndraznește! bazat pe Apreciere, Măiestrie și Armonie.

Formatorii

Suntem Ana-Maria și Irina. Partenere. Coachi. Formatori.
Îndrăznim să inovăm. Am creat acest program din pasiune pentru oameni și  binele pe care îl putem face împreună. Continuăm să îl dezvoltăm la fiecare generație, alături de partenerii și echipa noastră AMAzing.

Formator coaching holistic
Misiunea mea este să contribui la transformarea umană cu iubire, compasiune și bucurie. Ca Mentor Coach o împlinesc prin a împartași cunoașterea și experiența care m-au adus la nivelul de Maestru în Coaching Acreditat Internațional și fondator al minunatei AMA Leadership Academy. Sunt fericită de fiecare dată când formăm o nouă generație de coachi. De abia aștept să începem!
Formator coaching transformational
Exista atat de multe resurse pe care universul ni le oferă pentru a crea și dezvolta. Misiunea mea este sa descopăr, sa folosesc si să împărtășesc aceste resurse, pentru a crea frumusețe, armonie, buna stare și libertate, și astfel, sa dau mai departe universului aceste noi resurse. Visez la o lume în care și contribuția mea să-i modeleze un viitor frumos.
Formator coaching sistemic
Ca formator de specialiști în activitatea de coaching, sper să aduc mai multă rigoare, solidaritate socială și pasiune în această meserie pe piața din România. Felul în care învăț, văd și simt lumea, fac cercetare sau mă joc, influențează stilul meu de formare. Hai să explorăm împreună abordarea sistemică, paradoxul, dezvățarea “normalului”, contestarea “naturalului “, și bucuria de a crește împreună.

Poți conta din partea noastră pe: bucuria de a învăța; încurajarea de a explora și de a experimenta stilul tău propriu în coaching; respectul de a adresa onest și direct ceea ce credem că poate fi îmbunătățit; libertatea de a alege. Îți oferim: acces la toată cunoașterea, instrumentele și tehnicile pe care le folosim; sprijin real când treci prin provocări; ascultare pentru visele și idealurile tale; parteneriat pentru proiectele care te inspiră sa le dezvoltăm împreună.

Mentorul AMAzing Coaches prezintă:

programul care te duce de la pasiune la misiune în coaching

Ne dorim să formăm generații și generații noi de coachi, care să își practice profesia cu creativitate, originalitate și bucurie.

Vrem să vedem cât mai mulți oameni fericiți, îndrăgostiți de viață, trăind frumos, modele demne de urmat, cu visele împlinite și cu puterea de a face o diferență în bine pentru o lume întreagă.

De aceea, am invitat alături de noi specialiști cu o vastă experiență în domeniile lor: branding, comunicare, marketing, promovare, antreprenoriat și leadership.

Toate acestea sunt importante pentru dezvoltarea competențelor specifice ale profesionistului în coaching, care vrea să facă din pasiunea sa o carieră de succes sau un business profitabil. 

Credem cu adevărat că mai bine la nivel global începe cu mai bine în fiecare dintre noi. Suntem aici pentru a fi parteneri de învățare și practică de specialitate pentru cei care vor să descopere cum.

AMAzing Life Coachi

Coachii formați de noi în acest curs de coaching acreditat sunt Specialiști în Activitatea de Coaching cu dreptul legal de a practica această meserie în țara noastră și prin apostilarea certificatului de absolvire și la nivel european. Aici împărtășesc din experiența lor de formare,  revelațiile, conștientizările și rezultatele preferate:

Îndrăznesc să pot și să fiu mai mult

Chiar dacă de multe ori simt că sunt prea obosită și că îmi este imposibil să mai fac încă un efort, există acea iubire, dedicare, pasiune care mă fac sa iau primul avion și să zbor către sesiunea de antrenament, mentorat, practică... Ajunsa acolo, energia, bucuria, inspirația pe care le primesc, mă fac să ÎNDRĂZNESC să cer mai mult de la mine, să dau mai mult, să fiu mai mult decât credeam că pot.
Minodora
/ Operations & People Manager Avira, Pilot Coaching.THE Next Generation

Bravo și Respect! Cu recunoștință.

... un modul de-a dreptul "îndrăzneț" - felul în care ați combinat informațiile cu intensitatea cu care le-ați livrat. Aveți o dinamică excelentă între voi: v-ați completat natural și firesc. Iar modul în care "pilotați" cu inocență, putere, dăruire și curiozitate, m-a făcut să mă simt ca un copil care are niște cuburi la îndemână, vrea să facă cel mai înalt turn, neștiind cum și dacă va reuși, dar pune cu stăruință piesă după piesă și face tot ce știe să creeze o structură rezistentă și se bucură de fiecare "etaj" care stă!
Luiza
/ Coach ACC - ICF, Coach Zburd - Educație prin Coaching, Pilot Coaching.THE Next Generation

De pe parcurs: nici un fel de negativitate, doar fericire în progres

Din primul modul am primit răspunsul la întrebarea "de ce ar face cineva coaching?": două realități care se intersectează și care se sprijină reciproc pentru o experiență de reușită reciprocă.
Lavinia
/ Facilitator proiecte educație non-formală pentru Diamond Kids, Pilot Coaching.THE Next Generation

Sustin cu tarie programul

Îmi plac în mod special exercițiile și cel mai mult dintre toate îmi place schimbul de rol de la coach la client și de la client la coach. M-a fascinat să îmi pun întrebarea ”cum aș face eu mai bine dacă aș fi în locul celuilalt” - e o perspectivă diferită de tipul de training cu care sunt obișnuită. Îmi place că programul te provoacă să găsești soluții la fiecare situație în parte. Mulțumesc pentru experiență colegilor cu care am practicat.
Victorie
/ Wellness Coach, G.E.T. Herbalife International, Susținătoare a programului

Am descoperit un univers

Datorită exercițiului de conștientizare a impactului prezenței în realitatea celuilalt, am descoperit un întreg univers în spatele conexiunii dintre privirile a doi oameni.
Silvia
/ Profesor Teach for Romania, Pilot Coaching.THE Next Generation

Mi-am gasit confirmarea

Mi-am găsit confirmarea faptului că sunt în locul potrivit datorită felului în care se "întamplă" lucrurile în acest curs. Starea de energie pe care o simt aici este diferită de orice alt loc sau grup de oameni cu care interacționez.  Rezonez maxim cu stilul tau, Ana. M-a super impresionat experiența de a fi coach: owning the space, where space means time  & mirroring: in the mirror I see you seeing me and I see myself too.
Ioana
/ Artist The "Radio-Active" Movement, Pilot Coaching.THE Next Generation

Felicitari

Ziua a fost foarte interesanta. Mi-a plăcut atmosfera calmă în care am lucrat și procesul prin care am fost conduși, care a inclus momente de reflecție personală. Felicitari! Abia astept sa citesc cartea recomandata privind modelele de coaching.
Mirela
/ ChildPact Secretary General & Senior Liaison Manager at World Vision Middle East and Eastern Europe, Pilot Coaching.THE Next Generation

Hai cu noi. Fii AMAzing!

Noi iubim ceea ce facem și vrem să împărtășim ceea ce iubim cu lumea întreagă. Începând cu tine.
Tu ce vrei?

Investiția ta de timp și energie

AMA Leadership Academy pret acreditare
ore de formare
0
la nivel de excelență, pe care o aplici în practica ta, alături de profesioniștii din program și de clienții de coaching individual.
Și ca să ți se potrivească perfect calendarul de formare aferent celor 180 de ore de curs, îl agream împreună la finalul primului modul al fiecarei generatii.

* Pentru a putea intra în examen, prezența minimă este de 90% din cele 180 de ore, iar practica minimă este de 60 ore de coaching individual​ documentate în jurnalul de coaching.

Enter your title

Enter your description
1950 LEI
 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3

Enter your title

Enter your description
1950 LEI
 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3

Enter your title

Enter your description
1950 LEI
 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3

Vreau să fiu AMAzing Life Coach! Vreau să contribui la o lume mai bună, cu Apreciere, Măiestrie și Armonie.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.

Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

We use WooCommerce as a shopping system. For cart and order processing 2 cookies will be stored. This cookies are strictly necessary and can not be turned off.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services