shAMAna

Retreat pentru descoperirea și manifestarea puterii personale

shAMAna

Fii în armonie cu tine pentru o viață întreagă

Este o mare onoare să fac această muncă, ce mi s-a revelat ca misiune personală cu mulți ani în urmă. Simt o imensă bucurie să o împărtășesc cu oamenii inteligenți, preocupați de spiritualitatea lor, care vor să-și găsească într-un mod original, aproape jucăuș, energia, răspunsurile și resursele pentru o viață mai bună.

Această experiență este perfectă pentru cei care au curajul să se conecteze cu sufletul propriu și abia așteaptă să își lase liberi imaginația, pentru a-și explora nelimitați puterile, trecutul, prezentul și viitorul.

Este și un privilegiu, pentru că îți oferă oportunitatea de a te întâlni nemijlocit cu ghizii și cu străbunii tăi. Le vei adresa întrebări și vei primi răspunsurile care să îți fie de ajutor imediat, cu dovezi concrete în realitatea de zi cu zi. La shAMAna îți creezi cu ei o relație puternică, bazată pe respect, împăcare, apreciere reciprocă și obții susținerea de care ai nevoie din partea lor.

Pentru cei experimentați, acesta este de asemenea un spațiu de aprofundare, expandare și sărbătorire a propriilor abilități, inclusiv prin conectarea cu oameni buni, de calitate, care aduc valoare prin prezența lor și iubesc să învețe unii de la ceilalți.

amazing-empowerment-experiences-ama-leadership-academy

Așa că vă invit cu drag pe fiecare să vă (re)descoperiți propria putere de a atrage miracolele.

Hai să facem din fiecare moment o experiență valoroasă pentru întreaga viață!

Ne (re)vedem la Retreatul shAMAna!

Activitățile la shAMAna

colaj-activitati-shamana

JOI : ne cazăm, iar pe seara, când ne adunăm cu toții, în jur de ora 19:00, deschidem Retreat-ul cu cina și o conversație hrănitoare pentru suflet. Facem o evaluare energetică și un program de regenerare pentru îmbunătățirea tuturor parametrilor de vitalitate cu cea mai nouă și utilă tehnologie din healing. După Retreat, susținerea poate fi acordată la distanță, personalizat.

VINERI, după micul dejun plecăm în călătorii șamanice, cu o oprire seara în jurul focului sacru pentru o ceremonie edificatoare și purificatoare. Cu temerarii putem face și un traseu de drumeție.

SÂMBĂTĂ, ne deschidem inimile cu o meditație pentru un nou început, mai puternic decât oricând.  Continuăm să ne revelăm și să ne răsfățăm cu călătorii, activități creative și recreative, plus conversații transformaționale. Pe seară ne sărbătorim pentru tot ce am realizat în aceste zile.

DUMINICĂ, după micul dejun și exercițiile de apreciere plus o scanare a nivelului actual de energie al grupului, încheiem Retreat-ul cu bucurie, apreciere și mult mai multă energie! După ora 12 pornim spre casă.

Aici veți obține fiecare, o mai mare armonizare cu sinele autentic, astfel încât să mergeți mai departe cu speranță reînnoită, mai multă bucurie, încredere și putere. Vă veți întoarce înapoi cu o minunată stare de bine, entuziasmul de crea și trăi din plin, învățăminte valoroase, planuri ambițioase și acțiuni concrete pentru mai bine. 

Toate acestea prin exerciții practice pentru eliberare si armonizare, însoțite de conversații transformaționale.

De joi seara până duminica la prânz, momentele de reflecție și călătoriile fizice și spirituale vor fi susținute de pauze cu bunătăți regenerante. 

Beneficiile tale

Vreau să știi că experiența de a fi la shAMAna este cu adevărat magică.
Te poți inspira din ceea ce au împărtășit participanții de până acum și mai ales, poți crea rezultatele tale unice:

IMG_8836

shAMAna. Cum funcționează efectiv

Lumile șamanice sunt bogate în simboluri, semnificație și mai ales energie.
Călătoriile șamanice aduc răspunsuri, susținere și ghidare.

Accesezi nesfârșite posibilități de a trăi mai bine, cu mai multă pasiune și entuziasm în fiecare zi.

shAMAna-cum-functioneaza

Cu toții suntem energie. Și energia este în toate, fie ele vizibile sau invizibile.
În șamanism ne conectăm la Sursă și la Tărâmul Eteric (altfel spus, interacționăm la un nivel profund cu câmpul cuantic, accesăm subconștientul colectiv și aducem energie din altă dimensiune în realitatea în care suntem acum).
Astfel, ceea ce există la nivel subtil, se manifestă în plan real, fizic.
Aceasta este ”magia” cu care transformăm ceea ce ne semnalează că este relevant de adresat acum pentru fiecare.

Tehnicile și instrumentele pe care le vei experimenta pe parcursul Retreatului, împletesc ritualuri din tradițiile străvechi cu instrumente moderne de o imensă eficiență și valoare. Metodele științific dovedite din coaching, ontologie (știința dezvoltării umane) și tehnologia de ultimă generație din healing (accesarea energetică a cămpului vibrațional) sunt împletite cu practicile ancestrale din shamanism. Într-un flow foarte ușor de urmărit și de înțeles. Toate acestea în maniera care definește AMA Leadership Academy: holistic, cu compasiune pentru natura umană, blândețe, umor, căldură, răbdare și multă iubire.

Exercițiile practice sunt structurate pe modelul meu de Coaching Holistic: Apreciere, Măiestrie, Armonie (AMA) iar interacțiunile de grup sunt fundamentate pe metodologia patentată Actiune-Reflectie-Invatare (ARL®) care are rezultate extraordinare la nivel global de aproape 40 de ani. În țara noastră contribuim de 13+ ani cu aceste metode la dezvoltarea oamenilor, formarea profesioniștilor, creșterea eficientei echipelor si armonizarea organizațiilor, cu impact benefic în educație, spor de performanță, business, antreprenoriat și leadership. Totul pornește de la OM. De la tine. Ți le aduc cu simplitate și va fi o bucurie să le vezi în acțiune.

IMG-20230707-WA0044
Ana-Maria Alexandru
Ana-Maria Alexandru AMC IAPC&M

Facilitatoarea shAMAna

În Retreatul shAMAna eu facilitez călătoriile, susțin conversațiile de clarificare și procesele de integrare a răspunsurilor primite, cu experiența a 25 de ani în metodologii aplicate mai întâi cu mine, cu cei dragi și în timp, cu mai mult de 10.000 oameni. Aici împletesc și adaptez personalizat tot ceea ce știu că funcționează, de la psihologie la coaching, de la tehnologia transformațională la vindecarea energetică și de la ontologie la șamanism.

Intenția mea călăuzitoare este ca fiecare să obțină ceea ce are nevoie spre supremul său beneficiu și cu respect pentru tot ceea ce este. Le ofer cu iubire și smerenie, cu blândețe și acceptare, cu răbdare și umor. Mai ales cu toba magică și fără substanțe care să altereze starea de conștiință.

TU te reconectezi cu sufletul tău, SURSA ta de putere și sursele tale de cunoaștere. TU îți primești darurile unice ție și integrezi noua energie în modul propriu. TU obții accelerarea vindecării și accesarea stării de bine de care tu ai nevoie chiar acum și zi de zi. În mod absolut natural, în ritmul propriu, cu pași simpli, pe care să îl poți repeta și după ce ajungi acasă.

După Retreat, fiecare participant beneficiază de sprijinul meu și al echipei AMAzing pentru integrarea deplină a informațiilor obținute, crearea planurilor de acțiune aliniate cu noul nivel și dezvoltarea progresivă pe propria cale.

Experiența shAMAna în cuvintele participanților

Primul Retreat shAMAna a fost o revelație pentru noi toți: coachi și traineri cu experiență,  antreprenori de succes, curajoși angajați în multinaționale și doi psihologi fascinați de ce e posibil dincolo de metodologiile clasice, împreună cu familiile noastre, adolescenți și seniori din culturi și religii diferite, am explorat dincolo de propria imaginație, ne-am jucat, am creat și ne-am reîncărcat cu putere, energie și veselie.

Florina Stoian

Payroll and HR Project Manager

Ana-Maria Abboud

Managing Partner Companie Printing

Roxana Șerban

Talent Coach, Companie HR

Amintiri frumoase și beneficii pentru întreaga viață

Toți cei care au participat de-a lungul anilor la evenimentele, cursurile, programele și mai nou Retreaturile AMAzing, sunt fericiți cu alegerea lor și au amintiri minunate despre care povestim și astăzi. Cu participanții de la primul Retreat shAMAna, am rămas prieteni și ne bucurăm să ne revedem de fiecare dată. E o sărbătoare pentru mine să ascult poveștile lor de viață, pline de rezultate splendide obținute între timp, care își găsesc rădăcina în experiența shAMana.

RETREAT-UL SHAMANA

Retreatul shAMAna: costul de participare.

Pentru a participa la activitățile de la Retreat pentru toată perioada, achiți suma cea mai potrivită, on-line, cu cardul sau prin transfer în funcție de:

MOMENTUL ACHITĂRII (EARLY BIRD – PÂNĂ LA 14 IANUARIE 2024 INCLUSIV)
Vii neînsoțit/ă? - 585 euro (Din 15 ianuarie achiți 650 euro)
Veniți două sau mai multe persoane? - Achiți câte 550 euro pentru fiecare membru al familiei /grupului tău (Din 15 ianuarie achiți 600 euro pentru fiecare)
APARTENENȚA LA O COMUNITATE PARTENERĂ. EȘTI MEMBRU/Ă?
Vii neînsoțit/ă? - Achiți 525 euro până la data de 14 ianuarie sau 550 euro după
Veniți două sau mai multe persoane? - Achiți câte 500 euro pentru fiecare membru al grupului tău până la data de 14 ianuarie sau 525 euro după.
RELAȚIA NOASTRĂ: EȘTI CLIENT/Ă DE COACHING, ABSOLVENT/Ă SAU ÎN PREZENT ÎNTR-UN PROGRAM AMAZING?
Vii neînsoțit/ă? - Achiți 475 euro până la data de 14 ianuarie sau 500 euro după
Veniți două sau mai multe persoane? - Achiți câte 450 euro pentru fiecare membru al familiei / grupului tău până la data de 14 ianuarie sau 475 euro după
*COMUNITĂȚILE PARTENERE sunt comunitățile ale căror membrii suntem, organizațiile cu care avem proiecte și companiile care oferă serviciile noastre angajaților lor
Junior Chamber International, Organizația Femeilor Antreprenor OFA UGIR, InBusiness Club, TedEx, Amazon, Adobe, Womanverse, Palo Santo, Asociația ROI, Asociația ARC-Pro pentru Coaching Profesionist din România, EMCC România - European Mentoring and Coaching Council, EduFortress, cadrele didactice și beneficiarii Proiectelor ROSE
**Fiecare comunitate are deja un cod de voucher alocat. Nu îl ai la îndemână? Scrie în câmpul VOUCHER cărei comunități aparții și după verificare, primești prețul special. Primești oferta personalizată mai mulți membri ai aceleiași echipe /organizații.
REZERVAREA LOCULUI/ LOCURILOR
FOARTE IMPORTANT: SUMA MINIMĂ de achitat este în valoare de 250 Euro per persoană.
Vrei să faci o vacanță prelungită? Scrie-ne și te ajutăm cu rezervarea zilelor suplimentare, cu tarif preferențial.
Copiii și membrii familiei/grupului, care nu participă la activitățile Reatreatului, au tarif special, pentru a acoperi cazarea si cele 3 mese pe zi pentru ei. Scrie-ne despre grupul vostru și primiți oferta personalizată
Vrei să rezervi și să beneficiezi de reducerea Early Bird? Minunat! Doar amintește-ți să achiți diferența de plată până la 14 ianuarie 2024.
URMĂTORII PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE
1
Completezi formularul de înscriere
2
Primești un link de plată cu cardul sau datele pentru transfer bancar (în funcție de preferințe)
3
Achiți conform opțunilor tale/ale grupului vostru și primești factura fiscală
4
Primești materialul cu detaliile pregătirilor pentru Retreat, ca să vii cu maxim de ușurință și bucurie!

RETREAT-UL shAMAna

Paradisul și răsfățul

Vino la shAMAna în perioada 14-17 Martie 2024, într-o oază de liniște și pace într-un peisaj de vis din țara noastră.

Fiecare locație pe care o alegem pentru Retreat, ne oferă vatră pentru foc afară, spații confortabile numai bune de cuibărit și  îmbietoare la conversație. Poți sta în liniște la  sub copac sau în balansoarul ori în hamacul din gradină, sau să urmezi potecile ce te duc în sufletul naturii. Te bucuri de splendoare cât vezi cu ochii. 

Camerele sunt spațioase, odihnitoare pentru trup și suflet, cu tot ce ai nevoie ca să te simți bine. Peisajul este magnific zi și noapte, iar gazdele și echipa lor de profesioniști ne servesc cu zâmbetul pe buze, la nivel de excelență.

Cine vrea să facă sport poate face mișcare în aerul curat al dimineții, cu ochii la natura impresionantă. Te regenerezi stând la soare, iar serviciile de răsfăț sunt disponibile la cerere și se achită suplimentar, la costuri rezonabile si la calitate excelentă. 

Iar muntele ne stă la picioare să facem drumeție și să mergem în locuri bine încărcate energetic, pentru o experiență autentică romănească .

FOARTE IMPORTANT: costurile pentru cazare, mese și transportul NU sunt incluse în costul de particpare de mai sus.

Experiența ne-a arătat de-a lungul anilor în care am organizate evenimente, că fiecare participant și fiecare grup are solicitări speciale și vine dintr-o altă parte a lumii, de aceea are nevoie de condiții și tarife special adaptate pentru propria experiență.

Astfel, i-am ales dintre profesioniștii cu care colaborăm, pe aceia care au competențele, abilitățile și experiențele relevante, pe care ne putem baza cu totii că veți obține exact ceea ce aveți nevoie în funcție de circumstanțele voastre personale.

Toate detaliile sunt în formularul de înscriere.

Vrei și tu experiența Retreat-ului shAMAna?

Am creat cele mai bune oferte posibile: beneficiezi de prețuri speciale pentru înscrierea în perioada Early Bird, pentru apartenența la comunitățile partenere și pentru statutul de client și/sau absolvent al programelor AMAzing!

Îți garantez că vei trăi experiențe extraordinare folositoare în fiecare aspect al vieții tale, pe care o să ți le reamintești mereu cu drag.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.

Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

We use WooCommerce as a shopping system. For cart and order processing 2 cookies will be stored. This cookies are strictly necessary and can not be turned off.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Refuză toate serviciile
Acceptă toate serviciile