Cristina Onofrei – Coaching individual

cristina Onofrei_2

Life & Relationship Coach acreditat ANC

Cristina-Doria Onofrei

Inspir, provoc şi motivez întru transformare spre propria ta devenire în bine.
Sunt o femeie care se bucură din plin de fiecare zi de viaţă! Îmi împart timpul între soţ, cei trei copii minunaţi şi oamenii cu care lucrez.

Motivaţia mea este să contribui la îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare a 10.000 de femei pentru ca relaţiile acestora şi calitatea vieţii să fie mai bune iar starea de bine a comunităţii lor să crească.

Educatie si experienta in coaching

Sunt life coach, trainer, speaker, şi facilitator în diferite programe pentru adulţi. Am o experienţă de peste 20 de ani în educaţia non-formală, ca organizator de tabere şi lider de echipe cât şi în educaţia formală, ca profesor. Întâlnirea cu coachingul în 2013 mi-a schimbat perspectiva asupra vieţii. Unicitatea stilului meu constă în abordarea multidimensională şi holistică, prin folosirea combinată a întrebărilor şi tehnicilor de coaching împreună cu diverse alte instrumente şi tehnici din domenii conexe pe care le-am dobândit în formările mele (LAB ProfileⓇ, Trainer Certificat Profil Personalitate DISCⓇ, Trainer Certificat Stress Management Ⓡ, Trainer Certificat Time Management Ⓡ, Trainer si coach Certificat Points of YouⓇ, Trainer Certificat SELLificationⓇ,​​, Learning Coach ARLⓇ, Distinguished Toastmaster Member DTMⓇ– Toastmastes International)

Stilul meu de coaching

Stilul meu de coaching e unic şi transformaţional prin perspectiva pe care ţi-o oferă asupra celor 6 arii principale ale vieţii tale: corp, relaţii, profesie, prosperitate şi bani, contribuţie şi creştere personală. Prin coaching dăruiesc fiecărei femei ocazia să-şi găsească armonia, propria dinamică şi echilibru ale vieţii.
Valoarea adăugată pe care o aduc ca profesionist în procesul de coaching:

 • imaginea de ansamblu – perspectiva sistemică, imaginea de ansamblu, capacitatea de a vedea întregul şi de a vedea dinamica părţilor componente, astfel încât să găseşti soluţii noi la probleme vechi, pe care să le pui simplu şi uşor în practică.
 • măiestria profesională – în sensul clarificării şi lărgirii viziunii tale profesionale sau personale în mod continuu, prin concentrarea energiei, dezvoltarea răbdării şi printr-o înţelegere obiectivă a realităţii.
 • lucrul cu modele mentale – provocarea acelor presupuneri adânc înrădăcinate, generalizări sau imagini care influenţează modul de a înţelege lumea şi de a acţiona către viziunea dorită. Adesea nu suntem conştienţi de modele noastre mentale sau de efectele pe care acestea le au asupra comportamentului nostru sau al celor din jur. Foarte multe idei valoroase despre evoluţia noastră sau a celor din jur, a afacerii sau a profesiei noastre eşuează la punerea în practică din cauza conflictelor cu modelele mentale puternice. Disciplina de a lucra cu modele mentale începe de la a privi în interior. În viziunea mea, coachingul este o practică prin care te uiţi în interiorul tău pentru a vedea cum altfel poţi acţiona diferit în exterior.

O sesiune de coaching este o întâlnire în care coach-ul şi clientul se implică într-o relaţie cu caracter de antrenament. Relaţia e cu atât mai reuşită cu cât ambii sunt mai motivaţi şi mai autentici. Relaţia presupune empatie, respect reciproc şi acel ceva numit chimie, care face coachingul să funcţioneze. Tu îţi clarifici scopul şi îţi stabileşti obiectivele şi modul de măsurare a atingerii acestora. Eu te ghidez prin întrebări deschise, folosind tehnici potrivite, acordându-ţi suport şi încurajându-te. Pe parcursul sesiunii, tu observi stări, fapte şi emoţii, conştientizezi credinţe, valori, experimentezi situaţii ipotetice, eşti atentă la revelaţii, reformulezi, testezi soluţii, planifici şi îţi iei angajamente. Eu te ascult activ, îţi observ limbajul verbal şi nonverbal, te stimulez să-ți folosești potențialul, îţi acord încredere şi apreciere. Îmi rezerv dreptul de a sugera anumite exerciţii acolo unde este cazul şi tu ai dreptul să refuzi exerciţiile sugerate dacă nu te simţi confortabilă cu ele sau nu sunt conforme cu valorile tale. În cazul în care consideri că ţi-ai atins obiectivul propus, testezi, evaluezi, apreciezi şi planifici următorii paşi.

Roluri și poziționări în relația noastră de coaching

Responsabilităţile mele. Oferta mea în calitate de coach. Mă ofer să-ţi fiu partenera care te însoţeşte fără să judecată, în procesul de coaching. Îţi ofer ascultarea mea activă, calmă şi prin starea de prezenţă şi respect creez pentru tine acel „spaţiu” în care tu să te simţi în siguranţă, încrezătoare şi confortabilă în a-ţi descoperi autenticitatea şi ceea ce e valoros pentru tine. Voi provoca gândirea prin întrebările adresate în procesul de coaching pentru ca tu să descoperi resursele de care ai nevoie şi să le pui în acţiune oricând ai nevoie de ele până când vei ajunge la modelul tău de armonie şi echilibru în relaţii, care să te împlinească. Voi fi alături de tine în fiecare etapă a procesului cu respect, înţelegere, răbdare, empatie, apreciere, încurajare şi iubire pentru ca tu, în ritmul tău, să faci planul de acţiune, să găseşti soluţiile, să identifici resursele pentru ca să înlături obstacolele şi să acţionezi pentru a-ţi atinge obiectivele. Pe parcursul întregului proces te susţin, te respect, te sprijinesc, te provoc, te încurajez să te responsabilizezi pentru a trăi din plin viaţa pe care ţi-o doreşti! La finalul procesului vom sărbători împreună succesul tău!

Responsabilităţile tale. Ce mă aştept de la tine, în calitate de clientă: mă aştept să participi la fiecare sesiune la timp şi să fii pregătită să lucrezi cu seriozitate. Responsabilitatea pentru obţinerea rezultatelor dorite îţi aparţine în totalitate ţie. Se poate ca pe parcursul procesului de coaching să doreşti să-ţi schimbi obiectivele dacă descoperi că nu se potrivesc cu ţelul tău. Este în regulă să faci asta, şi în acest sens mă aştept din partea ta la răspunsuri sincere şi profunde astfel încât să aibă loc procesul de creştere şi transformare la nivelul relaţiilor tale personale şi profesionale, în direcţia în care doreşti tu să-ţi meargă viaţa. Alegerea subiectelor abordate îţi aparţine ţie pe deplin iar dacă nu doreşti să discuţi despre un subiect, este suficient să-mi spui şi mă voi opri acolo. Mă aştept să alegi modul în care vrei să înveţi lucrurile şi cel în care doreşti sau nu să fii ajutată. Mă aştept să mă tratezi în acelaşi mod în care o fac şi eu pentru tine.

Contractarea

Dacă vrei să:

 • depăşeşti blocajele în care te afli în viaţă
 • recapeţi încrederea în tine şi să înveţi să iei decizii bune
 • îţi îmbunătăţeşti capacitatea de a gestiona provocări şi schimbări
 • îţi măreşti productivitatea şi eficacitatea în mod considerabil
 • gestionezi mai bine conflictele din relațiile tale
 • simţi că te cerţi cu toată lumea şi că nimeni nu te înţelege, uneori poate nici tu
 • ai ajuns într-un punct mai dificil şi vrei să obţii mai multă claritate pentru a-l depăşi
 • nu ştii ce vrei şi eşti exasperată de asta
 • eşti confuză cu privire la viitorul tău şi simţi că trebuie să faci o schimbare dar nu ştii care..
 • eşti pregătită să faci schimbări în viaţa ta şi nu ştii de unde să începi
 • vrei să nu mai fii atât de nervoasă şi să ai o relaţie mai bună cu cei dragi,

contactează-mă pentru că mi-ar plăcea să te însoţesc în această călătorie pentru că prin coaching te ajut să găseşti sensul şi semnificaţia pentru tine pentru a-ţi trăi viaţa cu bucurie şi împlinire.

O sesiune de coaching durează 60 de minute. Sesiunea o stabilim în acord cu nevoile tale şi poate fi live, prin telefon, skype, facetime, sau alte canale de comunicare cu care eşti confortabilă.

Durata programului de coaching individual
Durata minimă a programului este de 4 sesiuni de coaching individual. Acest program de coaching este ideal pentru obiective pe termen scurt. Pentru obținerea rezultatelor pe termen mediu, recomandăm programul de 7-12 sesiuni de coaching individual. Iar pentru obiective pe termen lung, recomandăm programele personalizate 12+ sesiuni de coaching individual. Fiecare program este structurat în sesiuni de coaching individual cu durata de 1 oră. Sesiunile sunt programate săptămânal sau bilunar și sunt suținute live sau online( video conferință pe whatsapp/facetime sau telefonic). Ai posibilitatea să alegi structura, durata, bugetul și modul de desfăsurare optim pentru obiectivele și rezultatele tale.
Investiția ta
Pentru rezultate optime din programul tău de coaching individual, este important să te implici 100% în participarea la sesiunile de coaching, la crearea noilor tale planuri de acțiune și la împlinirea lor pas cu pas, între sesiunile programului. Pentru programul de coaching cu 7+ sesiuni incluse beneficiezi de o sesiune de coaching cadou. Pentru programul de coaching cu 12+ sesiuni incluse beneficiezi de ofertă personalizată, inclusiv de Recompensa AMA.
Recompensa AMA
Membrii comunității noastre împărtășesc valorile Apreciere-Măiestrie-Armonie și primesc discountul unic în valoare de 25%. Detaliile le discutăm în conversația de contractare.

MESAJ PERSONAL

Dacă vrei cu adevărat şi eşti dispusă să faci eforturile necesare de a te schimba şi ieşi din zona de confort, atunci te pot ajuta şi pot fi însoţitoarea ta pe acest drum. Lucrez doar cu oameni care vor să îşi asume responsabilitatea de a ajunge unde şi-au propus. Schimbarea înseamnă un drum anevoios, dar cu sprijinul potrivit tranziţia poate avea un impact eficient.

TESTIMONIALE

Cristina are un entuziasm molipsitor, care m-a ajutat să mă uit cu încredere şi să-mi identific resursele interne de care aveam nevoie pentru a progresa atât în carieră, cât şi în viaţa personală. În cadrul sesiunilor de coaching, Cristina m-a ajutat să mă concentrez asupra capabilităţilor mele şi să-mi conştientizez nevoile, m-a susţinut în a obţine claritatea de care aveam nevoie şi implicit motivaţia pentru a realiza ceea ce mi-am propus şi chiar mai mult! O recomand pe Cristina acelor persoane care vor să-şi clarifice paşii imediaţi şi să-şi acceseze energia necesară pentru a face saltul înspre destinaţia dorită.
C.B.
/ Manager Planning & Business Development Philip Morris Romania
Am reuşit să văd unde mă aflam în realitate şi cum să mă îndrept spre ceea ce îmi doresc. Am obţinut mult mai mult în timpul programului de coaching, decât mi-aş fi închipuit că se poate. Cel mai mult mă bucur de faptul că am dobândit încrederea în mine, în resursele care nu ştiam că le-am şi am învăţat să le folosesc cât mai bine.
E.C.
/ administrator societate, Ploiești

Pașii următori

Programează-te la
prima sesiune de coaching

Îți mulțumesc pentru încrederea acordată.
Te contactez cât de curând pentru confirmarea programării.

Cu apreciere,
Cristina

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.

Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

We use WooCommerce as a shopping system. For cart and order processing 2 cookies will be stored. This cookies are strictly necessary and can not be turned off.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Refuză toate serviciile
Acceptă toate serviciile