AMAzing Women Leadership Retreat

RETREAT PENTRU CONECTAREA CU ESENȚA TA FEMININĂ, INTUITIVĂ, CREATOARE

AMAzing Women Leadership Retreat

AMAZING WOMEN LEADERSHIP RETREAT

Beneficiile

 
În acest Retreat te conectezi cu esența ta feminină și intuitivă, accesezi nivelul de CREATOARE a vieții tale și manifești la un nou nivel leadership-ul tău personal.
 
Te bucuri de un cocktail de metode care și-au demonstrat eficienta atât științific cât și aplicat pe toate planurile, fizic, mental și sufletesc: constelațiile sistemice, meditațiile ghidate, practicile din mindfulness, ritualurile și soluțiile tehnologice inovatoare sunt îmbinate într-un mod unic în lume. 
 
Fiecare experiență este pentru și despre tine:
În ce măsură te simți conectată chiar acum cu esența ta feminină, intuitivă, creatoare?
Care este povestea despre tine acum și care ai vrea să fie de acum încolo?
Cum se manifesta leadershipul în viața ta ca femeie? 
Care sunt darurile tale care vor sa iasă la lumină și să strălucească? 
Care este calea ta? De unde să începi chiar acum? 
Tu ești creatoarea vieții tale! Care este viața pe care vrei să o creezi? 
 
amazing women leadership
TU AI PUTEREA DE A ATRAGE ACESTE RĂSPUNSURI, IAR AICI POȚI SĂ LE ȘI PRIMEȘTI.
 
Noi, Creatoarele și Facilitatoarele Retreat-ului, te susținem exact așa cum meriți:
PE DEPLIN.

RETREAT-UL AMAZING WOMEN, AMAZING LEADERSHIP

Programul

Ziua 1
Bine ai venit! Hai să ne cunoaștem! Prima zi este despre conectare, descoperire și armonizare la nivel de grup astfel încât să construim experiența AMAzing pe o temelie puternică, cu deschidere spre co-creere și cu susținere energetică optimă. Luăm cina împreună și setăm intențiile pentru zilele pline ale Retreatului. Fiecare primește susținerea de care are nevoie, inclusiv cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, pe care o punem la dispoziția ta și a întregului grup de femei contemporane ce ne însoțesc.
Ziua 2
Te invităm la momente de conectare profundă cu TINE. Storytelling-ul pe care noi îl aplicam inovator, te va ghida în identificarea credințele limitative și a transforma dialogul interior într-o resursă de susținere și manifestare. Este o zi plină de exerciții practice, experientiale și conversații pline de valoare, pe care le savurăm cu deschidere, umor și relaxare. Te bucuri de procese creative, meditații ghidate și constelații sistemice care îți aduc cu blândețe revelații pe care să construiești în continuare. O zi în care integrezi, te încarci cu energia curajului, a încrederii și a iubirii de sine. Te și răsfeți: ai timp de odihnă în natură, pentru relaxare și alchimizarea conștientizărilor de peste zi.
Ziua 3
Accesează puterea ta de Creatoare ! În această zi a Retreatului devii regizorul filmului vieții tale și faci primii pași înspre acțiune ! Tu alegi cum să-ți trăiești viața din acest moment. Noi te ghidăm cu instrumente eficiente, cu înțelepciunea și cunoașterea de grup, astfel încât să fii încrezătoare pe drumul tău. Sărbătorim împreună și consolidăm relațiile pe care le-am construit!
Ziua 4
Încheiem Retreat-ul cu stare de bine, apreciere și mult mai multă energie! Iți primește-ți darurile, resursele și impărtășeșți din experiența ta valoroasă! Facem o evaluare a impactului acestei experiențe, a stării de final și amplificăm șansele de manifestare ale viziunii tale cu ajutorul frecvențelor de susținere pe care tehnologia ni le oferă. Pornești spre casă, fericită, îmbogățita de experiențele memorabile și prieteniile noi, create cu naturalețe.

RETREAT-UL AMAZING WOMEN, AMAZING LEADERSHIP

Facilitatoarele

AMAzing life & team coachi acreditate național și internațional, creatoarele & facilitatoarele Amazing Women Leadership programs
Vă invităm cu drag pe fiecare să vă (re)descoperiți esența feminină, intuitivă, creatoare!  Hai să fim AMAzing împreună!
Suntem AMA și Roxana, prietene și partenere de creație, coachi și facilitatoare de programe AMAzing, femei și lideri în organizațiile din care facem parte.
 
Ne-a adus împreună dorința de a contribui. Rezonăm cu cei care vor să își descopere adevărata valoare, misiune și darurile cu care o pot îndeplini.
 
Aducem în toate proiectele și interacțiunile noastre bucurie, deschidere, comunicare autentică, gingășie și mult umor. Facem munca noastră cu dedicare și din intenția să fie de succes pentru fiecare persoană din câmpul nostru energetic.
 
Ne motivează viziunea unei lumi în care femeile redefinesc calitatea vieții și regulile jocului în stilul propriu, feminin, adică hrănitor și blând, cu respect și onoare pentru valorile și munca celorlalți. Fără scuze și fără frică, fără preocuparea de a nu da bine, doar cu autenticitatea la vedere și cu leadership-ul asumat. 
 
Trezim și alimentăm sursa internă de putere. Facilităm creșterea conștiinței de sine și recunoaștem adevărul că fiecare femeie este puternică și demnă de a fi iubită, a fi răsfățata și a fi împlinită pe toate planurile. 
 
AMAzing Women Leadership este programul pe care l-am creat holistic, să fie benefic pentru trup, minte, inimă și suflet, construind pe experiența noastră cu zeci de mii de femei în programe de dezvoltare  personală, profesională, antreprenorială.
 
Susținem exprimarea relaxată a propriei feminități și dezvoltarea propriului stil de leadership, într-un mod UNIC, de care suntem tare mândre și pe care de abia așteptăm să-l împărtășim cu fiecare dintre participantele la acest Retreat. 

RETREAT-UL AMAZING WOMEN, AMAZING LEADERSHIP

Invitata noastră specială

Medic MG cu competenta în medicina de urgență, Medic specialist în Medicina Funcțională, acreditat CFMP of  Funcțional Medicine University, SUA Medic specialist homeopat, acreditat International Academy of Classical Homeopathy (IACH), by G. VITHOULKAS & Boiron Institute France; Terapeut acreditat în api-fito-terapie Master Nutriție și Recuperare Medicala

Împreună cu noi, vine o altă femeie minunată, trainer și facilitator acreditat în programe de educație pentru un stil de viață sănătos, profesionistă multiplu certificată și acreditată la nivel național și internațional: Dr. Delia Moscaliuc.

De ea, înțelepciunea, cunoștințele și atitudinea ei extraordinară, ne-am îndrăgostit la primul Retreat din 2023, când a venit că participantă în căutarea împlinirii visului ei și a plecat că parte integrantă din planul nostru de a oferi cele mai bune servicii complementare în programele AMAzing, dedicate dezvoltării în toate ariile importante din viață. În cadrul acestui Retreat, Delia vă susține atelierul ”Nutriția cu suflet”, dedicat descoperirii alimentației potrivite pentru fiecare.

Nutriția cu suflet este o abordare a alimentației care se concentrează pe consumul de alimente care sunt hrănitoare, delicioase și care au o semnificație personală. Aceasta înseamnă să mănânci alimente care sunt proaspete, naturale și care au fost gătite cu dragoste. De asemenea, înseamnă să mănânci alimente care te fac să te simți bine atât fizic, cât și emoțional. 

Astfel, în cadrul Retreatului Delia ne vă ghida și sprijini să întărim sau chiar refacem conexiunile dintre alimentație, corp și suflet. 

Nutriția și spiritualitatea sunt strâns legate. Ceea ce mâncăm poate avea un impact profund asupra gândurilor, sentimentelor și comportamentului nostru. De asemenea, poate afecta modul în care ne conectăm cu noi înșine și cu lumea din jurul nostru.

Nutriția cu suflet este o abordare a alimentației care poate aduce multe beneficii pentru sănătatea ta fizică și emoțională. Te vei simți mai împăcată, mai liniștită, mai puternică, mai satisfăcută și mai mulțumită. În plus, când gătești și mănânci alimente care au o semnificație personală, poți crea amintiri frumoase care vor dura o viață întreagă. Iar Delia îți vă arăta cum să obții toate acestea, prin nutriție, cu suflet.

RETREAT-UL AMAZING WOMEN, AMAZING LEADERSHIP

Metodologia

Când îți asumi ceea ce ești și rolul de creatoare a vieții tale, formulezi planuri de acțiune în armonie cu tine și dorințele tale, pentru a manifesta rapid rezultatele pe care ți le dorești. 
 
Participarea la acest Retreat îți oferă un sprijin important pe calea devenirii, transformării, manifestării tale în FEMEIA și LIDERUL care vrei să fii cu adevărat.
 
Retreat-ul este un moment de referință, și face parte dintr-un întreg set de servicii dedicate dezvoltării tale:
AMAZING WOMEN LEADERSHIP.
 
Te invităm să citești mai multe despre cum te putem sprijini mai departe în pagina programului AMAzing Women Leadership.
metodologie amazing women leadershipa

RETREAT-UL AMAZING WOMEN, AMAZING LEADERSHIP

Experiența de a fi într-un program AMAzing

amazing-women-leadership-experiente

" La acest retreat și la workshop-ul cu AMA, m-am simțit magică, am plecat într-o lume în care nu am mai fost. Am avut trăiri pe care nu le-am mai avut vreodată. Am rămas profund impresionată. A fost revelator. O ador pe AMA și cu siguranța mă voi mai întâlni cu ea. AMA, ești MAGICĂ "

"Roxana, iți mulțumesc pentru energia, pasiunea și dedicarea ta în cadrul interacțiunilor noastre, modul în care ne-ai reunit și ne-ai ghidat să înțelegem că nu suntem singuri. Calitatea și energia fiecărui eveniment organizat de tine sunt comori pentru mine. Ești o persoană generoasă, plină de resurse, caldă și preocupată de starea noastră de bine. Iți mulțumesc."

"A fost un retreat profund, un loc minunat, persoane deosebite, energie deosebită. Am reușit sa pătrund adânc înlăuntrul meu. Mi-a plăcut meditația ghidată de AMA. Îmi doresc sa mai particip la astfel de retreat-uri."

"Dragă Roxana, sunt recunoscătoare pentru șansa de a te cunoaște și de fi îndrumată de tine. M-ai ajutat să mă dezvolt foarte mult, în direcția potrivită mie. Am simțit sprijinul tău în totalitate. Iți mulțumesc pentru toate întrebările care m-au făcut să gândesc profund, să mă descopăr și să găsesc singură soluțiile. M-ai ajutat să mă schimb, să cresc, să fiu mai încrezătoare și să arăți lumii mai mult din mine fără nicio teamă. Mulțumesc – Mulțumesc – Mulțumesc."

RETREAT-UL AMAZING WOMEN, AMAZING LEADERSHIP

Experiența primului Retreat al anului

RETREAT-UL AMAZING WOMEN, AMAZING LEADERSHIP

Locația

Pentru Retreat-urile noastre alegem locuri destinate conectării adevărate, fiecare cu sine și cu grupul, toate cu puterea noastră primordială: pământul românesc. Locurile sunt încărcate de o energie specială care ne oferă ocazia de a ne elibera de gânduri, de supraaglomerare și de griji. Ne asigurăm, să luam și pauze de odihnă, de reîncărcare, hidratare și mai ales de conversație transformatoare. Toate sunt mai bune cu mâncare bună, fiecare dintre cele 3 mese de peste zi fiind asigurate, pentru a te putea concentra exclusiv pe explorările și revelațiile din exercițiile și activitățile practice. Vino să te bucuri cu noi!

RETREAT-UL AMAZING WOMEN, AMAZING LEADERSHIP

Înscrierea

Ca să fie simplu, pentru cazarea, mâncarea și toate activitățile de la Retreat pentru perioada 30 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE achiți suma cea mai potrivită, on-line, cu cardul sau prin transfer în funcție de:

MOMENTUL ACHITĂRII (EARLY BIRD – PÂNĂ LA 30 SEPTEMBRIE INCLUSIV)
Vii neînsoțită? - 585 euro (De la 1 octombrie achiți 650 euro)
Veniți două sau mai multe persoane? - Achiți câte 550 euro pentru fiecare membră a grupului tău (De la 1 octombrie achiți 600 euro pentru fiecare)
APARTENENȚA LA O COMUNITATE PARTENERĂ. EȘTI MEMBRĂ?
Vii neînsoțită? - Achiți 525 euro până la data de 30 septembrie sau 550 euro după
Veniți două sau mai multe persoane? - Achiți câte 500 euro pentru fiecare membră a grupului tău până la data de 30 septembrie sau 525 euro după
RELAȚIA NOASTRĂ. EȘTI CLIENTA NOASTRĂ DE COACHING, ABSOLVENTĂ SAU URMEZI ÎN PREZENT UN PROGRAM AMAZING?
Vii neînsoțită? - Achiți 475 euro până la data de 30 septembrie sau 500 euro după
Veniți două sau mai multe persoane? - Achiți câte 450 euro pentru fiecare membră a grupului tău până la data de 30 septembrie sau 475 euro după
*COMUNITĂȚI PARTENERE sunt organizațiile cu care avem proiecte și companiile care oferă serviciile noastre angajaților lor
Junior Chamber International, Organizația Femeilor Antreprenor OFA UGIR, InBusiness Club, TedEx, Amazon, Adobe, Womanverse, Palo Santo, Asociația ROI, Asociația ARC-Pro pentru Coaching Profesionist din România, EMCC România -European Mentoring and Coaching Council, EduFortress și Beneficiarii Proiectelor ROSE **Fiecare comunitate are deja un cod de voucher alocat. Nu îl ai la îndemână? Scrie în câmpul VOUCHER cărei comunități aparții și după verificare, primești prețul special. Primești oferta personalizată, pentru mai mulți membri ai aceleiași echipe /organizații.
REZERVAREA LOCULUI / LOCURILOR
FOARTE IMPORTANT: SUMA MINIMĂ de achitat este în valoare de 250 Euro per persoană.
Vrei să rezervi și să beneficiezi de reducerea Early Bird? Minunat! Doar amintește-ți să achiți diferența de plată până la 3O septembrie 2023.
URMĂTORII PAȘI PENTRU ÎNSCRIERE:
1
Completezi formularul de înscriere
2
Primești un link de plată cu cardul sau datele pentru transfer bancar (în funcție de preferințe)
3
Achiți conform opțunilor tale/ale grupului vostru și primești factura fiscală
4
Primești materialul cu detaliile pregătirilor pentru Retreat, ca să vii cu maxim de ușurință și bucurie!

Vrei și tu experiența Retreat-ului AMAzing?

Am creat cele mai bune oferte posibile: beneficiezi de prețuri speciale pentru înscrierea în perioada Early Bird, pentru apartenența la comunitățile partenere și pentru statutul de clientă și/sau absolventă a programelor noastre!

Îți garantăm că vei trăi experiențe extraordinare, folositoare în fiecare aspect al vieții tale, pe care o să ți le reamintești mereu cu drag.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.

Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

We use WooCommerce as a shopping system. For cart and order processing 2 cookies will be stored. This cookies are strictly necessary and can not be turned off.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services