AMAzing TEAM Coaching Certification

Program de certificare în coaching de echipă

AMAzing TEAM Coaching Certification

Ne bucurăm din suflet că îți dorești să afli mai multe despre programul nostru dedicat celor care vor să   obțină și să manifeste abilitățile de Coach de Echipă.

Am creat Programul AMAzing TEAM Coaching Certification cu respect și cu bucurie, sintetizând experiența de a forma Coachi și de a implementa împreună cu cei mai talentați dintre ei proiecte care au produs rezultate frumoase în ultimii 9 ani, atât în educația din România și în sportul de performanță la nivel internațional, cât și în companii multinaționale cu echipe multiculturale.

undraw_Group_chat_unwm

Beneficiile tale

Participând, vei vedea cum acest program acționează pe 5 dimensiuni, producând rezultate pe care le vezi in timp real. It IS AMAzing 😊

AMA Leadership Academy Certificat ANC APIS

1. Personal

AMA Leadership Academy formare

2. Profesional

undraw_Connecting_Teams_8ntu

3. In echipa

AMA Leadership Academy comunitate

4. Organizational

AMA Leadership Academy business la alt nivel

5. In business

AMA Leadership Academy contributie

+ Bonus

Pentru maximă eficiență, am structurat programul în 12 module de teorie si practica, cu durata de 2,5 ore fiecare, susținute on-line timp de 3 luni.

Vreau sa fiu coach de echipa

Dacă simți că programele noastre sunt pentru tine, vrei să afli mai multe despre ele, inclusiv pentru AMAzing Team Coaching Certification, te aștept cu drag să ne auzim pentru a-ți clarifica orice întrebare și a-ți oferi acele informații care te ajută să faci cele mai bune alegeri pentru tine, viața, afacerea și organizația ta.

Activitatea ta în cadrul programului

Modulele de studiu și practică

1. Cele 10 principii fundamentale din Metodologia ARL si Modelul AMA si Rolul Coachului ARL

Teorie:
Ce și cum face un Coach de echipă ca să fie ascultat iar oamenii cu care lucrează, să îl asculte, să lucreze în armonie și să obțină performanța împreuna chiar dacă nu se cunoșteau înainte de a se întâlni la un proiect de echipa?
Cum agreez cu o echipa modul optim în care o sa lucram, ce voi face și ce nu voi face eu și ce are de făcut echipa, în cadrul responsabilităților noștri comune?

Practică:
Îți creezi obiective pe 5 dimensiuni
Concepi un prim proiect pe care îl prezinți la sesiunea următoare

2. Procesul de Planificare pentru creșterea eficientei echipelor

Teorie:
Cum planifică o echipă un proiect nou, în pași simpli de urmat de către toți? Cum ajutăm echipele să ajungă repede la consens?

Practică:
Prezinți proiectul personal și îți atragi coechipieri
Crearea echipelor de proiect
Înveți din Lecțiile din Trecut

3. Comunicarea autentică

Teorie:
Cum ne spunem lucrurile mai puțin plăcute, fără să ajungem la conflict și fără să optim proiectele? Cum armonizăm cu ușurință și ajungem o la comunicare bazată pe ascultare autentică și abordare apreciativă?

Practică:
Experimentezi și înveți să facilitezi un proces eficient prin care sunt gestionate emoțiile și sunt soluționate presupunerile care în mod obișnuit încetinesc sau subminează munca de echipa

4. Crearea oportunităților pentru acțiune și Managementul ședințelor

Teorie:
Cum te conectezi la sinele autentic pentru a alege dintre toate posibilitățile pe cea care îți este cea mai potrivită?
Cum câștigăm timp lucrând organizat împreună și mult mai eficient individual crearea oportunităților

Practică:
Experimentezi vizualizarea
Selectezi opțiunile optime pentru tine și echipa ta

5. Crearea și evaluarea planului de acțiune

Teorie:
cum știi că ați reușit ce v-ați propus și cum măsurăm rezultatele când lucrăm în echipe?

Practică:
Aplici contractarea rolurilor și delegarea
Stabiliți parametrii proprii de evaluarea performanței

6. Crearea designului unui workshop de coaching de echipă: elemente de structura.

Teorie:
Cum pregătim ce vom livra împreună?

Practică:
Contractați un client real pentru livrarea workshop-ului de echipă care va fi evaluat
Realizați contractarea tripartită și multipartită (cu mai mulți beneficiari)

7. Crearea designului unui workshop de coaching de echipa: instrumente si tehnici ARL.

Teorie:
Cum ne asigurăm că oferim echipei cu care facem coaching ceea ce are nevoie ca să îți atingă obiectivele?

Practică:
Experimentați și învățați să folosiți puterea echipei și a întrebărilor de coaching pentru susținerea liderilor de proiecte să depășirii provocărilor din orice proiect

8. Livrarea designului unui workshop de coaching de echipa.

Mentorat.

Practică:
Vă pregătiți să livrați workshopul cu echipa externă.

9. & 10. Livrarea workshop-ului de coaching cu echipa cu echipa externă.

Practică:
Susțineți sesiunea demonstrativă cu echipa externă. Primiți și oferiți feed-back.

11. Evaluarea performanțelor

Teorie:
Ce am făcut la workshop și vrem să mai repetăm, ce vrem să evităm de acum încolo și ce vrem să îmbunătățim pentru următoarea ocazie?

Practică:
Auto-evaluăm și desăvârșim împreună intervențiile de coaching cu echipa.

12. Sărbătorirea rezultatelor

Practică:
Experimentezi și înveți să facilitezi auto-aprecierea și sărbătorirea.

Investiția ta

1350
  •  
1500
  •  
1125
  •  

* Reducere 5% Early Bird. Se acorda de la lansare pana cu 3 saptamani inainte de inceperea cursului
* Reducere suplimentara de 5% pentru membrii comunitatilor partenere aplicabil la toate tipurile de plati
* Intra pe pagina de Facebook AMALeadershipAcademy si vizionează sesiunile AMA Talks:THANK YOU! Cu Love, share și cuvântul cheie al sesiunii câștigi un discount total de 25% din PRP, la programele AMA Leadership Academy din 2021
* Discount-ul AMA Talks:THANK YOU! nu se cumuleaza cu alte discount-uri. Tu alegi modalitatea de plata (integral sau rate)
* PRP reprezinta pretul de referinta al programului si are valoarea de 1500 euro
* Preturile afisate sunt finale, nu se aplica TVA

Formator și Mentor Coach

AMA-Leadership-Academy-Ana-Maria-Alexandru-team-coaching-certification

Ana-Maria Alexandru AMC IAPC&M

Maestru în Coaching Acreditat de Autoritatea Internaționala pentru Coaching si Mentoring Profesionist, Președinte al Asociației ARC-Pro pentru Coaching Profesionist din Romania, Director de Țară România și Membru în Consiliul de Operațiuni Globale al Leadership in Motion

Pentru că iubesc ceea ce fac, sunt Coach, Facilitator și Mentor pentru echipe din variate industrii, care mă invită să lucrez cu ei datorită experienței mele de 20 de ani în Antreprenoriat, Coaching, Training și Leadership. Pe cei care se îndrăgostesc de metodele noastre, îi formez, îi antrenez și îi susțin să devină Coachi de Echipa și Specialiști în Activitatea de Coaching la nivel național si internațional.

Tehnicile și instrumentele pe care le vei experimenta pe parcursul programului și vei învăța să le oferi și tu celorlalți pentru beneficii multidimensionale, fac parte din modelul meu de Coaching Apreciere-Măiestrie-Armonie (AMA) și din metodologia patentată Actiune-Reflectie-Invatare (ARL®) care contribuie holistic și transformațional la dezvoltarea liderilor, la creșterea eficientei echipelor si a profitabilității organizațiilor la nivel global.

Ce spun coachii

Coachii formați de noi și susținători ai programului care ne-au fost oaspeți dragi la sesiuni în care au experimentat rolul de participanți, au ales să împărtășească dintre revelațiile și conștientizările preferate:

Îndrăznesc să pot și să fiu mai mult

Chiar dacă de multe ori simt că sunt prea obosită și că îmi este imposibil să mai fac încă un efort, există acea iubire, dedicare, pasiune care mă fac sa iau primul avion și să zbor către sesiunea de antrenament, mentorat, practică... Ajunsa acolo, energia, bucuria, inspirația pe care le primesc, mă fac să ÎNDRĂZNESC să cer mai mult de la mine, să dau mai mult, să fiu mai mult decât credeam că pot.
Minodora
/ Operations & People Manager Avira, Pilot Coaching.THE Next Generation

Bravo și Respect! Cu recunoștință.

... un modul de-a dreptul "îndrăzneț" - felul în care ați combinat informațiile cu intensitatea cu care le-ați livrat. Aveți o dinamică excelentă între voi: v-ați completat natural și firesc. Iar modul în care "pilotați" cu inocență, putere, dăruire și curiozitate, m-a făcut să mă simt ca un copil care are niște cuburi la îndemână, vrea să facă cel mai înalt turn, neștiind cum și dacă va reuși, dar pune cu stăruință piesă după piesă și face tot ce știe să creeze o structură rezistentă și se bucură de fiecare "etaj" care stă!
Luiza
/ Coach ACC - ICF, Coach Zburd - Educație prin Coaching, Pilot Coaching.THE Next Generation

De pe parcurs: nici un fel de negativitate, doar fericire în progres

Din primul modul am primit răspunsul la întrebarea "de ce ar face cineva coaching?": două realități care se intersectează și care se sprijină reciproc pentru o experiență de reușită reciprocă.
Lavinia
/ Facilitator proiecte educație non-formală pentru Diamond Kids, Pilot Coaching.THE Next Generation

Sustin cu tarie programul

Îmi plac în mod special exercițiile și cel mai mult dintre toate îmi place schimbul de rol de la coach la client și de la client la coach. M-a fascinat să îmi pun întrebarea ”cum aș face eu mai bine dacă aș fi în locul celuilalt” - e o perspectivă diferită de tipul de training cu care sunt obișnuită. Îmi place că programul te provoacă să găsești soluții la fiecare situație în parte. Mulțumesc pentru experiență colegilor cu care am practicat.
Victorie
/ Wellness Coach, G.E.T. Herbalife International, Susținătoare a programului

Am descoperit un univers

Datorită exercițiului de conștientizare a impactului prezenței în realitatea celuilalt, am descoperit un întreg univers în spatele conexiunii dintre privirile a doi oameni.
Silvia
/ Profesor Teach for Romania, Pilot Coaching.THE Next Generation

Mi-am gasit confirmarea

Mi-am găsit confirmarea faptului că sunt în locul potrivit datorită felului în care se "întamplă" lucrurile în acest curs. Starea de energie pe care o simt aici este diferită de orice alt loc sau grup de oameni cu care interacționez.  Rezonez maxim cu stilul tau, Ana. M-a super impresionat experiența de a fi coach: owning the space, where space means time  & mirroring: in the mirror I see you seeing me and I see myself too.
Ioana
/ Artist The "Radio-Active" Movement, Pilot Coaching.THE Next Generation

Felicitari

Ziua a fost foarte interesanta. Mi-a plăcut atmosfera calmă în care am lucrat și procesul prin care am fost conduși, care a inclus momente de reflecție personală. Felicitari! Abia astept sa citesc cartea recomandata privind modelele de coaching.
Mirela
/ ChildPact Secretary General & Senior Liaison Manager at World Vision Middle East and Eastern Europe, Pilot Coaching.THE Next Generation

Hai cu noi

Noi iubim ceea ce facem și vrem să împărtășim ceea ce iubim cu lumea întreagă. Începând cu tine.
Tu ce vrei?

Vreau sa fiu coach de echipa

Dacă simți că programele noastre sunt pentru tine, vrei să afli mai multe despre ele, inclusiv pentru AMAzing Team Coaching Certification, te aștept cu drag să ne auzim pentru a-ți clarifica orice întrebare și a-ți oferi acele informații care te ajută să faci cele mai bune alegeri pentru tine, viața, afacerea și organizația ta.

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici.

Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

We use WooCommerce as a shopping system. For cart and order processing 2 cookies will be stored. This cookies are strictly necessary and can not be turned off.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services